PREMIER Liga

Leicester poveo protiv Tottenhama, pa teško stradao; Ivan Perišić imao 'prste' kod gola

17.09.2022 u 20:56

Bionic
Reading

Nogometaši Tottenhama slavili su kod kuće protiv Leicestera sa 6:2 u 7. kolu Engleske lige, a asistenciju je upisao Ivan Perišić.

'Fenjeraš' Leicester je poveo u susretu protiv Tottenhama, Youri Tielemans je pogodio iz jedanaesterca u šestoj minuti. Dvije minute kasnije Harry Kane izjednačio je za Tottenham, Eric Dier doveo je domaćina u vodstvo u 21. minuti ma dodavanje Perišića, no četiri minute prije kraja poluvremena izjednačion je bio James Maddison.

Nakon dvije minute drugog poluvremena Rodrigo Bentancur postiže treći pogodak za domaće, da bi Son Heung-Min postigao hat-trick u 73., 84. i 86. minuti. Južnokorejski napadač u igru ​​je ušao tek u 59. minuti.

Newcastle i Bournemouth remizirali 1:1, Alexander Isak je izjednačio za domaći United u 67. minuti nakon što je Philip Billing pet minuta ranije doveo goste u vodstvo.

Ranije u subotu Manchester City je pobijedio Wolverhampton sa 3:0.

City je poveo već u prvoj minuti susreta i to pogotkom Jacka Grealisha nakon asistencije Kevina de Bruynea. Na 2:0 je 15 minuta kasnije povećao Erling Haaland. Wolverhampton je ostao na deset igrača nakon što je u 33. minuti isključen Coillins. No na 3:0 za City podiže Phil Foden u 69. minuti.

Standings provided by SofaScore LiveScore