pohvalio bivši klub

Legendarni Ljupko Petrović nije se htio naslađivati pobjedom: Osijek ima sjajnu ekipu...

02.08.2019 u 06:32

Bionic
Reading

Nakon trijumfa svog CSKA boljim izvođenjem penala, Ljupko Petković naglasio je da Osijek ima odličnu mladu ekipu velikog potencijala te priznao da njegovoj momčadi fali igrač koji će zabijati golove...

Osijek i CSKA odigrali su 210 neizvjesnih minuta u kojima je pobjeda mogla otići na obje strane, no na kraju su Bugari boljim izvođenjem penala osigurali plasman u 3. pretkolo Europske lige.

  • +3
Europska liga, 2. pretkolo: Osijek - CSKA S. Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL

Legendarni gostujući trener dočekan je u Gradskom vrtu pljeskom i nije se naslađivao pobjedom protiv kluba u kojem je i danas rekorder po broju postignutih golova.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Vimeo

'Prošli smo jer smo bolje izveli penale. Osijek ima sjajnu ekipu, s mladim kvalitetnim igračima. Mi smo imali svoje prilike i šteta što nismo zabili, ali najvažnije je da smo se kvalificirali,' izjavio je osvajač Kupa prvaka iz 1991. godine, Ljupko Petrović nakon susreta pa priznao:

'Imamo problem sa zabijanjem golova. Nemamo igrača koji može zabiti, iako smo mislili da imamo. Bilo je i povremenih grčeva. Sada nećemo razmišljati o trećoj rundi kvalifikacija, već se okrećemo bugarskom prvenstvu i utakmici s Botevom.'

Petrović i njegova momčad iz Sofije u 3. pretkolu igrat će protiv ukrajinske Zorje.