bader bez milosti

Legendarni Fedor brutalno nokautiran nakon samo 35 sekundi borbe

27.01.2019 u 06:39

Bionic
Reading

Fjodor Jemjeljanenko kojeg su zapadnjački mediji prekrstili u Fedor doživio je težak poraz od Ryana Badera u finalu Bellatorovog teškaškog turnira ove subote u Inglewoodu...

Legendarni 42-godišnji Rus jedan je od najvećih MMA boraca svih vremena, no definitivno više nije na vrhuncu što je potvrdio okršaj s Baderom ove subote u Kaliforniji.

Obojica su do svog obračuna došli kroz Bellatorov teškaški turnir, a Fjodor je na svom putu do finala sredio veterane Franka Mira i Chaela Sonnena, no protiv trećeg u nizu, 35-godišnjeg Amerikanca nije mogao.

Bader je sve riješio već nakon 35 sekundi borbe silovitim nokautom i tako osvojio dvostruku titulu, s obzirom da je ranije postao i prvak u poluteškoj kategoriji.

Za 'Posljednjeg imperatora' bila je ovo zadnja borba u Bellatoru, a možda i u karijeri. Dugo je bio nedodirljiv, a trenutno je na omjeru pobjeda i poraza 38-6.

MMA romantičari nadaju se da će odraditi još jednu oproštajnu borbu i to protiv Mirka Filipovića. Nije izgledno, ali nikad se ne zna...