VRLO EMOTIVNO

Kroosov oproštaj od Santiago Bernabeua; Modriću 'mrvice', a to znači samo jedno...

25.05.2024 u 22:55

Bionic
Reading

Toni Kroos bio je dio čuvenog Realovog veznog reda, uz Modrića i Casemira. I iako ima 'tek' 34 godine, Nijemac je odlučio po okončanju Eura u Njemačkoj otići u igračku mirovinu

Zato je subotnja utakmica protiv Betisa (završila je 0:0), bila prilika da se navijači na prepunom Santiago Bernabeuu zahvale Kroosu za sve što je donio Kraljevima u deset sezona igranja.

Naravno, posljednju utakmicu za Real najvjerojatnije će odigrati sljedeće subote, u finalu Lige prvaka protiv Borussije.

Emotivan oproštaj upriličili su mu svi njegovi suigrači poredani u špalir. Nosili su dres s brojem osam i Kroosovim prezimenom na leđima.

Zanimljivo, i igrači Betisa poredali su se pored igrača Reala kako bi i oni odali počast Realovoj ‘osmici‘.

Utakmica je završila bez pobjednika, Kroos je odradio početnih 87 minuta, za razliku od našeg Luke Modrića koji je dvoboj počeo na klupi za pričuve, a u igru je ušao u 74. minuti.

Naravno, iz cijele ove priredbe možemo zaključiti samo jedno. Odnosno da Modrić ostaje u Realu i sljedeće godine. Jer da mu Real sprema 'otkaz', onda bi sigurno imao oproštaj jednak Kroosovom.

  • +11
Realovi igrači i Santiago Bernabeu oprostili su se od Tonija Kroosa Izvor: Profimedia / Autor: LGM / Panoramic / Panoramic / Profimedia
sve osim nogometa