na pragu lige prvaka

Kramarićev najveći izazov u klupskoj karijeri: Imamo izgleda!

14.08.2017 u 14:47

Bionic
Reading

Andrej Kramarić vjeruje da Hoffenheim ovog utorka ima izgleda protiv Liverpoola u 'play-off' rundi kvalifikacija za Ligu prvaka i naglašava da je puno veći pritisak na engleskom klubu...

Iza našeg 26-godišnjeg napadača odlična je sezona u kojoj je zabio 15 golova u Bundesligi, uključujući i onaj s kojim je srušio Bayern u travnju, a Hoffenheim je završio na četvrtom mjestu ljestvice i izborio kvalifikacije za Ligu prvaka.

  • +3
Andrej Kramarić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U njima njemački klub nije imao sreće i izvukao je engleski Liverpool i trebat će odigrati savršene dvije utakmice ako želi proći dalje.

'Ako ćemo igrati kao prošle sezone ili još bolje, imamo izgleda,' izjavio je uoči susreta Andrej Kramarić za dnevnik Kicker.

'Sve je moguće, nismo slučajno završili četvrti. Za nas je to kao finale velikog natjecanja, ovaj dvoboj znači jako puno za Hoffenheim. Liverpool dobro zna što je u igri. Ako propustiš Ligu prvaka, to je kao da si izgubio cijelu sezonu,' smatra hrvatski napadač i dodaje:

'Ako izgubimo, igrat ćemo Europsku ligu, što također nikad nismo. Sve će to biti novo za nas, ali bit ćemo motivirani. Nadam se da igranje na dva kolosijeka neće imati posljedice za nas u Bundesligi.'