halo, hoffenheim

Kramarić nam otkrio kakva mu opasnost prijeti!

26.04.2017 u 06:57

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativac Andrej Kramarić, koji je ovog proljeća eksplodirao u Hoffenheimu, doživio je veliku nezgodu i u završnici sezone, po svemu sudeći, neće biti na raspolaganju ni treneru Nagelsmannu, ali ni izborniku Čačiću

Proživljavao je Kramarić veći dio sezone neugodne bolove u peti, ali nije se predavao već je obilazio liječnike, odrađivao terapije ali i stiskao zube. A bolovi su polako postajali uobičajena svakodnevica hrvatskog reprezentativca pa je i s takvim problemima uredno trpao u njemačkoj Bundesligi.

Jedan od najdražih golova svakako mu je onaj Bayernu, za pobjedu 1:0 protiv bavarskog diva.

No ovog je vikenda na gostovanju kod Kölna doživio novi nezgodu. Javio se Kramarić kao i uvijek dosad iako mu do razgovora sasvim sigurno nije bilo.

'Nezgodno sam pao na utakmici protiv Kölna, osjetio sam odmah da je nešto kvrcnulo, po slikama magneta puknuo mi je Labrum, oštećeni su ligament i hrskavica a sada imam i vodu među kostima', opisao je za tportal.hr Andrej Kramarić.

'Inače oporavak traje dva do tri tjedna, ali u slučaju da ne zarasta, možda bi bila potrebna operacija.'

A kakva je sada situacija, četiri dana nakon nezgode?

'Ja se već bolje osjećam nakon tri, četiri dana terapija. I imam želju zaigrati. Iako po tom pitanju ne mogu ništa najavljivati.'

Konzultacije s liječnikom ipak će biti presudne kada je u pitanju povratak na teren?

'Vidjet ćemo s doktorom i trenerom jer u slučaju ponovnog pada može biti puno veći problem. Još uvijek je sve nedefinirano koliko će trajati te hoću li moći igrati do kraja sezone', završio je Kramarić, koji je u 30 prvenstvenih utakmica ove sezone zabio 12 golova.

S time da ih je devet zabio u proljetnom dijelu sezone i možda jedan od najzaslužnijih za visoki plasman Hoffenheima, koji se s dortmundskom Borussijom bori za mjesto u Ligi prvaka.

Naravno, o upitima vezanima za nastup u reprezentaciji u prijateljskom ogledu protiv Meksika krajem svibnja te 11. lipnja u kvalifikacijskom ogledu protiv Islanda nismo željeli jer sasvim sigurno Kramarić će se, ako bude prilike, staviti izborniku na dispoziciju.

No liječnici su ti koji će odrediti termin povratka, ali i hoće li hrvatski napadač prije toga morati pod nož.