OTKRIO DOJMOVE ZA TPORTAL

Kramarić nakon povijesne pobjede i čudesnog gola: Trebali smo voditi 5:1

05.04.2017 u 11:36

Bionic
Reading

Hoffenheim je u utorak ostvario možda i najveću pobjedu u klupskoj povijesti. Naime, prvi put je svladao Bayern, a jedini pogodak u utakmici zabio je naš Andrej Kramarić

Hoffenheim je u utakmici 27. kola Bundeslige upisao pobjedu nad velikim Bayernom 1:0 te se s tri nova boda popeo na treće mjesto, poziciju koja vodi direktno u Ligu prvaka.

Strijelac jedinog gola, naš Andrej Kramarić snenog se glasa javio u srijedu ujutro. Snenog, ali i veselog, jer srušio je Bayern prvi put u klupskoj povijesti Hoffenheima, a uspjeh je trebalo proslaviti i s navijačima.

'Ma, prekrasan osjećaj. Bila je to lijepa noć, osjetila se želja kod svakog navijača da se dođe do tog povijesnog uspjeha. A u takvom raspoloženju bili smo svi nakon pobjede', rekao je Andrej Kramarić za tportal.hr.

S Bayernom se ni mnogo jače ekipe nisu uspjele pohrvati.

Zbilja smo igrali dobro, posebno u prvom poluvremenu, kada smo mogli voditi 5:1. U drugom poluvremenu Bayern je pak pokazao zašto spada među najbolje momčadi na svijetu, ali nije uspio zabiti.

Euforija je u klubu?

Da, veseli smo, ali nema opuštanja jer sezona još nije gotova.

Prošle sezone do same završnice borili ste se za ostanak među prvoligašima, a sada ste pri vrhu tablice.

'Uspjeh je još veći jer klub dosad nije bio plasiran bolje od osmog mjesta i nije igrao u europskim natjecanjima. Nitko nije očekivao ovakav uspjeh, ali sad kad smo već tu gdje jesmo, pokušat ćemo se izboriti za drugo ili treće mjesto odnosno plasman u Ligu prvaka. Jer, tko zna, u kvalifikacijama bismo mogli negdje i zapeti.

Ovo je vaš već 11. prvenstveni gol, s time da ste tri zabili u četiri dana.

Sretan sam i ponosan, i na svoje igre, ali i zbog igre cijele momčadi. Imamo sjajnu atmosferu u ekipi, svi se sjajno slažemo i to je ključ uspjeha.

A kakvo je stanje s bolnom petom?

'Ide na bolje, a to je najvažnije', zaključio je Kramarić, novi heroj Hoffenheima.