TRAŽENA ROBA U GRADU

Kraljevstvo za Pukštasa! Britanci pišu kako su dva kluba 'zagrizla' za Hajdukovog klinca

30.05.2024 u 12:51

Bionic
Reading

Britanski Daily Mail navodi kako su sada tri kluba iz Premier lige u igri za Hajdukovog talenta. Otprije je poznat Arsenalov interes, a sada su se u utrku uključili još Aston Villa i West Ham United

Rokas Pukštas već neko je vrijeme na meti Arsenala, koji je ove sezone završio kao drugi u engleskoj Premier ligi. Međutim, otočki mediji javljaju kako su se u utrku za talentiranog Hajdukovog veznjaka sada uključila još dva prvoligaša.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Naime, Daily Mail navodi kako su West Ham i Aston Villa silno zainteresirani za mladog hajdukovca. Uz to, interes su pokazala i dva neimenovana njemačka kluba. Pukštas bi se svojim udvaračima mogao pokazati i u sklopu nogometnog turnira na Olimpijskim igrama u Parizu.

Odabran je u izbor 25 nogometaša koji se okupljaju na pripremama u Kansas Cityju i borit će se za mjesto među 18 onih koji će biti na finalnom popisu za Pariz. Američki reprezentativac trenutno prema Transfermarktu vrijedi šest milijuna eura, ali ta cifra bi uskoro mogla narasti zbog sve veće zainteresiranosti klubova.