TOČNO U 10 SATI

Hajduk u ponedjeljak predstavlja prvo veliko pojačanje za novu sezonu

26.05.2024 u 18:46

Bionic
Reading

Splitski Hajduk ove je nedjelje objavio kako prekida suradnju s dosadašnjim sportskim direktorom, Litavcem Mindaugasom Nikoličiusom

Iako je Mindaugas Nikoličius još prije nekoliko tjedana ponudio ostavku, on je do ove nedjelje ostao na dužnosti sportskog direktora. Ipak, ove nedjelje ta je suradnja definitivno došla kraju, nakon tri i pol godine koliko je proveo na ovoj funkciji.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

U mandatu Mindaugasa Nikoličiusa i predsjednika Lukše Jakobušića angažiran je niz jakih igračkih imena poput Lovre Kalinića, Marka Livaje, Danijela Subašića, Filipa Krovinovića, Jana Mlakara, Darija Melnjaka, Nikole Kalinića, Ivana Perišića, Filipa Uremovića, Josipa Brekala..., te je promoviran niz mladih igrača u seniorsku momčad poput Stipe Biuka, Marina Ljubičića, Luke Vuškovića, Borne Buljana, Karla Sentića, Dominika Prpića, Šimuna Hrgovića, Rokasa Pukštasa, Nike Sigura i brojnih drugih.

No, Nikoličius je sada 'prošlost', a za ponedjeljak u 10 sati je najavljeno i službeno predstavljanje njegovog nasljednika. Riječ je o Nikoli Kaliniću, koji je ove sezone još nosio dres Bilih, a preko noći će uskočiti u cipele sportskog direktora.

  • +18
Lokomotiva - Hajduk, SuperSport HNL (25.5.2024.) Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic
Sažetak utakmice Lokomotiva - Hajduk 2:5 Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport
sve osim nogometa

Učitavanje...