fuenlabrada neporažena

Kovačić se napokon vratio, Real ostao bez pobjede protiv niželigaša!

28.11.2017 u 23:20

Bionic
Reading

U uzvratnoj utakmici 1/16 finala Kupa kralja Real je u Madridu odigrao tek 2:2 s niželigašem Fuenlabradom, ali s ukupnih 4:2 prošao dalje, a Mateo Kovačić vratio se nakon ozljede i zaigrao od prve minute...

Naš 23-godišnji veznjak još tamo sredinom rujna ozlijedio je zadnju ložu i morao je čekati povratak na travnjak više od dva mjeseca.

  • +16
Mateo Kovačić Izvor: Profimedia / Autor: Tomasz Jastrzebowski

Propustio je Kovačić sve ključne kvalifikacijske utakmice hrvatske reprezentacije, a napokon se vratio ovog utorka u dvoboju Reala protiv trećeligaša Fuenlabrade koji je bio uzbudljiviji nego što je to itko očekivao.

Zidaneova momčad imala je ugodnu 2-0 prednost iz prve utakmice, no Santiago Bernabeuu doživio je šok kada je Milla doveo u 25. minuti goste u vodstvo.

Pogodila je početkom drugog dijela Fuenlabrada i okvir gola, no zatim je na scenu stupio Borja Mayoral koji je u suradnji s Garethom Baleom zabio dva pogotka i sve preokrenuo.

Autor: YouTube

Ipak, u 89. minuti Alvaro Portilla Suarez izjednačio je na 2:2, što je velik uspjeh za mali klub, a razočaranje za navijače Reala, iako je 'kraljevski klub' prošao s ukupnih 4:2 dalje.

Mateo Kovačić igrao je do 81. minute. Luke Modrića uopće nije bilo u momčadi.

Za vikend Matea, Luku i društvo čeka puno teži zadatak: gostovanje kod Athletica u Bilbau...