ZBILJA JE POSEBAN

Mandžo zaprepastio suigrače i navijače: Ovo ne radi niti jedan drugi napadač!

28.11.2017 u 17:16

Bionic
Reading

Mario Mandžukić jedan je od najborbenijih nogometaša na svijetu, a potvrdio je to i na posljednjem treningu Juventusa kada se nije štedio uoči velikog derbija protiv Napolija...

Hrvatski 31-godišnji napadač zabio je ove nedjelje protiv Crotonea svoj treći pogodak u Seriji A, a trener Massimiliano Allegri vratio ga je u vrh napada gdje će mu biti najpotrebniji u jako važnim utakmicama koje slijede.

  • +3
Mario Mandžukić Izvor: Reuters / Autor: STRINGER

Juventus za vikend gostuje kod vodećeg Napolija, a poraz ne dolazi u obzir na crno-bijele, jer će u tom slučaju zaostajati velikih sedam bodova za glavnim talijanskim rivalom. Nakon toga gostuje torinski klub i kod grčkog Olympiakosa gdje bi neuspjeh također mogao biti koban i dovesti do ispadanja iz Lige prvaka.

Talijanskom stručnjaku na klupi Juventusa potrebno je sada što više odmornih i zdravih nogometaša, a među njima i Mario Mandžukić. No, naš reprezentativac nema se namjere štedjeti na treninzima, što je pokazao i ovog utorka.

Naime, Juventus je na svom Twitteru objavio video snimku Mandže kako beskompromisno uklizava suigračima, nazvavši taj čin 'klasičnim Mandžukićem'.

Iako je iznenadio i zaprepastio navijače takvim rizičnim fanatizmom, reakcije su vrlo pozitivne, jer su u Torinu svjesni da im je potrebna borbenost i beskompromisnost najvećih zvijezdi da izvuku ovu tešku sezonu, a od Marija Mandžukića to će sigurno i dobiti...