BOLNO ZA GLEDATI

Košarkaši utučeni: Ovo je sramota za koju nema opravdanja; izbornik Anzulović nije dao ostavku, nego...

26.02.2019 u 08:04

Bionic
Reading

Hrvatska košarkaška reprezentacija porazom od Mađarske 84:65 okončala je kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo koje se krajem kolovoza igra u Kini

Bez šanse za plasman u Kinu izabranici Dražena Anzulovića ostali su već u petak, ali usprkos tome, mnogi su očekivali bolju predstavu protiv Mađarske koja također neće otići na Svjetsko prvenstvo. No naši košarkaši u potpunosti su razočarali...

'Ne znam što bi pametno rekao, završilo je i iza nas je. Nije trebalo biti ovako bolno. Nismo od početka dobro otvorili utakmicu, pogodili su neke šuteve koje možda ne pogađaju i jednostavno bili pravi', rekao je Krušlin za HRT.

Miro Bilan je ubacio 12 poena u porazu.

'Rekao bih da je ovo jedna sramota, ne mogu nas opravdati na nijedan način. Ispričavam se bilo kome tko je ovo gledao ili slušao. Ne možemo ovo dozvoliti, ne mogu naći nijednu pozivnu stvar', govorio je Bilan, a sličnog raspoloženja bio je i Hrvoje Perić.

'Težak poraz, svi smo svjesni da to loše izgledalo. Loše otvaranje je usmjerilo utakmicu. Nismo uspjeli naći ritam', rekao je Perić.

  • +20
Kvalifikacije za SP u košarci: Hrvatska - Poljska Izvor: Cropix / Autor: Zeljko Hajdinjak / CROPIX

Dražen Anzulović bio je razočaran nakon poraza, a odgovorio je i na pitanje hoće li ostati izbornik reprezentacije i u budućnosti.

'Žao mi je što su ovako završile kvalifikacije. Moramo biti svjesni situacije u kojoj smo. Odlazak s klupe? To nije na meni. Ja nisam sam sebe na stavio na mjesto izbornika reprezentacije. To će odlučiti ljudi koji vode Savez', izjavio je Anzulović.