uzdrmana Serie A

Koronavirus poharao talijanske nogometne klubove; Napoli, Sassuolo i Torino potvrdili da su im igrači zaraženi

20.08.2020 u 19:49

Bionic
Reading

Talijanski nogometni prvoligaš Napoli, Sassuolo i Torino u četvrtak su objavili nove slučajeve zaraze koronavirusom među svojim igračima

Talijanski nogometni prvoligaš Napoli, Sassuolo i Torino u četvrtak su objavili nove slučajeve zaraze koronavirusom među svojim igračima, Napoli je objavio kako je na COVID-19 pozitivan bio njihov novi napadač Andrea Petagna, kod Sassuola pozitivan je napadač Jeremie Boga, dok je Torino objavio kako su zaražena dva njegova igrača ne objavljujući imena.

Iz Napolija su objavili kako se Petagna, koji je u klub stigao ovoga ljeta iz SPAL-a, testirao nakon što je saznao kako je koronavirusom zaražen njegov brat, a test je pokazao kako je i on zaražen.

'Petagna je asimptomatičan te je započeo period karantene u svom domu. Priključit će se momčad kada njegov test bude negativan', objavio je Napoli.

'Boga nema simptoma koronavirusa te nije bio u kontaktu s niti jednim drugim članom momčadi. U skladu s epidemiološkim protokolima nalazi se u kućnoj samoizolaciji', stoji u priopćenju Sassuola.

'Nogometni klub Torino objavljuje kako je dvojici nogometaša otkriven COVID-19 na pregledima uoči početka priprema. Oni su već u samoizolaciji, a kao mjera opreza još trojica igrača koji su bili u bliskom kontaktu sa zaraženima trenutačno nisu s momčadi', objavio je Torino.