METALOPLASTIKA OPET DOBRA

Kopljar srušio bivše europske prvake

09.11.2011 u 10:58

Bionic
Reading

U dvoboju bivših europskih rukometnih prvaka, Zagreba i šabačke Metaloplastike, domaćin je u Kutiji šibica slavio rezultatom 28:27 (14:15)

Zagreb je upisao i šestu regionalnu pobjedu u nizu (samo im je Nexe na otvaranju uzeo bod) i zadržao vodstvo na ljestvici. U gostima je bila nekada slavna srpska mašina iz Šapca, no Metaloplastika je danas daleko od slavnih dana. Iako, umornom protivniku očito mogu kvalitetno zaprijetiti.

Domaći trener Obrvan u početku je odmarao reprezentativce, koji su se nedavno vratili iz Srbije, što mu se obilo o glavu s neugodnih 7:2 za goste. Do kraja poluvremena uhvatili su priključak, no bodovi su bili na putu za Šabac sve do samoga kraja.

Metaloplastika je dvije minute prije kraja vodila 27:26, no s igračem više domaćini su okrenuli rezultat, a gol odluke (izjednačio je Horvat) postigao je Marko Kopljar. Tako je visoki bek donio još jednu pobjedu Zagrebu, još da je zadržao više koncentracije u zadnjem napadu protiv Barcelone...

Kod Zagreba je pet golova zabio kapetan Horvat, a po jedan manje Špiler, Marić i Vukić. Mlade Srbe predvodio je Marjanović sa sedam pogodaka.