džeko u hnl-u?

Konačan kraj sage Džeko; Hajduk je zadovoljio sve uvjete osim najvažnijeg...

10.07.2024 u 10:54

Bionic
Reading

Edin Džeko (38) odbio je ponudu Hajduka i ostat će u Fenerbahčeu, osim ako ne dobije astronomsku ponudu, izvijestio je novinar Omer Necati Albayrak za turski Play Spor

Zadnjih tjedana sve je više glasina o prelasku bosanskohercegovačkog napadača Edina Džeke u Hajduk, kao što to tvrdi sportski direktor Hajduka i bivši član Vatrenih Nikola Kalinić.

Brojni mediji su tvrdili da je Džeko već pristao doći u Hajduk, no izgleda da se transfer ipak zakomplicirao. Navodno u Fenerbahčeu zarađuje 4,2 milijuna eura godišnje, što je iznos koji Hajduk teško može zadovoljiti. S druge strane, Džeko nije u potpunosti odbio mogućnost prelaska u Hajduk i priliku da karijeru nastavi i završi u Splitu. Kako saznajemo, navodno je tražio plaću od dva milijuna eura godišnje.

Posljednjih dana priča se i o potencijalnom transferu legendarnog člana Vatrenih Ivana Rakitića, koji trenutno igra za Al Shabab u Saudijskoj Arabiji. Tamo zarađuje gotovo 300.000 eura tjedno te bi se prelazak u Hajduk mogao zakomplicirati iz istih razloga kao i Džekin.