Premier Liga

Klopp ponovno ukrao šou: Trener Liverpoola ušao u veliku raspravu o Jose Mourinhu na konferenciji pred utakmicu i postao viralni hit

10.01.2020 u 22:29

Bionic
Reading

Jurgen Klopp je nasmijao novinare kada je od njih zatražio da mu pronađu na kojoj je poziciji igrao Jose Mourinho protiv kojeg igra iduću utakmicu

Liverpool u 22. kolu Premier lige gostuje kod Tottenhama. Jurgen Klopp i njegova ekipa u London stiže na prvom mjestu prvenstvene ljestvice i to s čak 13 bodova više od drugoplasiranog Leicester Cityja. Statistika koju ima Liverpool je zastrašujuća i vjerojatno će napokon nakon 30 godina postati prvaci s obzirom na to da su izgubili samo jednu utakmicu u zadnjih 58 u Premier ligi.

S druge strane, domaćin Tottenham u susret s Kloppovim strojem dolazi s dva uzastopna poraza, a igraju i bez Harryja Kanea kojeg neće biti barem tri mjeseca zbog teške ozljede na prethodnoj utakmici. Kako je sve na strani Kloppa i Liverpoola, engleski novinari su se pozabavili Kloppovom i Mourinhovom igračkom karijerom pa su trenera Liverpoola upitali tko je bio bolji igrač od njih dvojice.

'Ne znam je li bio bolji od mene, ali dobro je da niti jedan od nas dvojice neće igrati ovu utakmicu. Nije li on bio golman? Znate li što je Mourinho igrao? Nemojte glumiti da ne znate pa da ispadne da Klopp nema pojma. Ozbiljno, zna li netko? Baš me zanima, guglajte!', kroz smijeh je odgovarao Klopp.

U ozbiljnom tonu ga je prekinuo klupski glasnogovornik koji je rekao da nema vremena za to, ali Klopp nije odustajao: 'Ima vremena', odgovorio mu je trener Liverpoola, na što je glasnogovornik ponovio kako nema vremena.

'Ja imam vremena. Guglajte!', ustrajao je Klopp kroz smijeh i na kraju dobio odgovor da je Mourinho bio veznjak pa se ispričao svojem suparniku: 'Sorry, Jose', zaključio je trener Liverpoola ovu neobičnu raspravu i izazvao salve smijeha.