TOTALNO PROTIV

Jürgen Klopp nije se suzdržao te se javno suprotstavio prijedlogu pojedinih europskih velikana

14.12.2019 u 21:23

Bionic
Reading

Trener Liverpoola Jurgen Klopp komentirao je prijedlog od strane nekih velikih europskih klubova da se u Ligi prvaka poveća broj utakmica

Vodeći sastav engleskog nogometnog prvenstva Liverpool u 17. je kolu ostvario je svoju 16. pobjedu svladavši na Anfieldu posljednji Watford sa 2:0. Oba gola na utakmici postigao je Salah (38, 90).

Redsima je ovo bila 27. natjecateljska utakmica, a do Nove godine će ih odigrati 32. Takav ubitačan ritam uzima danak pa je dosta igrača zbog ozljeda van stroja.

No ima europskih klubova koji bi rado da se poveća broj utakmica u Ligi prvaka. Protiv toga je strateg Liverpoola Jürgen Klopp.

'Pročitao sam da neki europski velikani žele više utakmica u Ligi prvaka. Ja uopće nisam sudjelovao u tim razgovorima. To je apsolutno sran... Također, moramo smanjiti broj utakmica', jasan je na tu temu bio njemački strateg.

  • +4
Red Bull Salzburg - Liverpool Izvor: EPA / Autor: CHRISTIAN BRUNA

Inače, pvak Sjeverne i Srednje Amerike, meksički Monterrey plasirao se u polufinale Svjetskog klupskog nogometnog prvenstva koje se održava u Dohi zahvaljujući 3:2 pobjedi protiv katarskog prvaka Al Sadda. Strijelci za Monterrey bili su Vangioni (23), Funes Mori (45+1) i Rodríguez (77), dok su pogotke za Al Sadd postigli Bounedjah (66) i Abdelkarim Hassan (89). Monterrey će u polufinalu u srijedu igrati protiv europskog prvaka Liverpoola.