s njim nema šale

Trener hrvatskih korijena totalno poludio nakon što ga je Jurgen Klopp ismijavao: 'Ma koga ti je***, ku***n sine!?'

08.01.2020 u 10:23

Bionic
Reading

Argentinac hrvatskih korijena Antonio Mohamed Matijevich otkrio je kako je upao u svađu s trenerom Liverpoola Jurgenom Kloppom u finalu Svjetskog klupskog nogometnog prvenstva

Liverpool je prošli mjesec postao prvak svijeta po prvi puta u svojoj povijesti. U finalu Svjetskog prvenstva za klubove pobijedili su meksički Monterrey i tako došli do novog vrijednog trofeja. Ipak, finalni susret nije prošao bez problema.

Trener meksičkog sastava, Argentinac hrvatskih korijena Antonio Mohamed Matijevich, je nakon jednog prekršaja tražio crveni karton za Gomeza. Kako to već ide u nogometu, Matijevich je svoje frustracije i molbe priložio sucu mašući i gestikulirajući da Gomezu da crveni karton.

Kada je to vidio trener Liverpoola Jurgen Klopp, odmah se narugao Matijevichu i imitirao njegovo mahanje rukama. Argentinac, kojeg za Hrvatsku veže otac, je u intervjuu za Enganche otkrio što se točno događalo u toj situaciji u finalu klupskog SP-a.

'Klopp je pokazao manjak poštovanja prema meni. Stalno je tražio žute kartone i tvrdio da udaramo Salaha. Kada sam ja zatražio crveni za jednog od njegovih igrača, on je isplazio jezik prema meni kao pi***', rekao je Matijevich pa nastavio:

'Najprije sam se samo nasmijao, ali onda sam izgubio živce. Nisam siguran što sam mu točno rekao, ali nešto u stilu: 'Ku***n sine, koga ti je***?'. To je samo izašlo iz mene', otkrio je Matijevich kojem je očito ostalo nešto od ovdašnjih gena.