tko tu koga?

Kinezi tvrde da će nam besplatno izgraditi nacionalni stadion, a Šuker sve to demantira

  • Autor: Ivan Žurić/Hina
  • Zadnja izmjena 23.12.2018 14:36
  • Objavljeno 23.12.2018 u 14:37
tportal

Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX

Hrvatski nogometni savez objavio je priopćenje kojim demantira navode objavljene u hrvatskom sportskom dnevnom listu, a vezane za potencijalno ulaganje u nogometnu infrastrukturu od strane kineskih ulagača...

Navedena vijest je neistinita - Hrvatski nogometni savez nije zaprimio bilo kakvu službenu ponudu za izgradnju stadiona, priopćeno je iz HNS-a.

'Naravno, Hrvatski nogometni savez otvoren je prema suradnji sa svim ozbiljnim potencijalnim investitorima jer je izgradnja nogometne infrastrukture i stadiona jedan od prioriteta HNS-a. Međutim, svi ozbiljni partneri znaju da se o tomu razgovara u sjedištu Saveza, a ne putem medija. Dobro je poznato kako se ozbiljni poslovi rješavaju u tišini, a ne u medijima', stoji u priopćenju objavljenom na službenim stranicama.

  • +10
  • +7

Maksimirski stadion nakon kiše

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: GNK Dinamo

'Nažalost, pojedinci su spremni koristiti ovu vrlo važnu temu - izgradnju odgovarajućeg stadiona za hrvatsku reprezentaciju - za svoju osobnu promociju putem medija, što nije iznenađujuće, ali je razočaravajuće. Hrvatski nogometni savez iskoristit će sve pravne mehanizme koje ima na raspolaganju da pojedinci odgovaraju za širenje ovakvih dezinformacija.Savez će nastaviti na ozbiljnoj i profesionalnoj razini razgovarati sa svim tijelima nacionalne i lokalne vlasti te potencijalnim ulagačima o rješavanju tog velikog izazova hrvatskog nogometa - izgradnji stadiona za svjetske doprvake', dodaje se u priopćenju.

  • +7
  • +4

Stadioni svjetskog prvenstva u Rusiji

Izvor: Pixsell / Autor: Wu Zhuang/XinHua/PIXSELL