Ovo će odjeknuti

Khabib Nurmagomedov nikada nije imao gore mišljenje o Conoru McGregoru; riječi Dagestanca sve govore o budućnosti irskog borca

14.07.2021 u 18:57

Bionic
Reading

Umirovljeni bivši prvak UFC-ove lake kategorije osvrnuo se na najnoviji poraz Conora McGregora

Reporter ESPN-a Brett Okamoto odradio je zanimljiv razgovor s Khabibom Nurmagomedovim te su se dotaknuli UFC 264 priredbe, točnije glavne borbe večeri u kojoj su se sukobili bivši Khabibovi protivnici, Dustin Poirier i Conor McGregor. Podsjećamo, Khabib je obojicu savladao gušenjem u borbama za pojas UFC-ove lake kategorije te zna što oba borca mogu ponuditi u kavezu. Dagestanac smatra da Conorove tvrdnje kako bi druga runda sve pokazala nemaju nikakvog smisla, piše Fight Site.

'Što bi se dogodilo? Ne vjerujem da bi se nešto značajno dogodilo. Suci su Dustinu dali 10-8 u prvoj rundi. Razvalio je Conora u prvoj rundi. Da se bore 100 puta, Dustin bi ga dobio svih 100 puta', rekao je Khabib koji vjerojatno misli da se bore još sto puta nakon ove borbe jer Conor ipak ima jednu pobjedu protiv Dustina.

Dobro je upoznat umirovljeni dagestanski borac s 'trash talkom' Conora McGregora. Irac je i njega nerijetko vrijeđao na osobnoj razini te na račun obitelji i religije. Osvrnuo se 'The Eagle' i na taj segment.

'Kao što je Dustin rekao, to je obična buka. Bio je to lažni Conor. Prije nekoliko mjeseci vidjeli smo kako se lijepo ponašao. Sada je pokušao biti drukčiji, no izgledalo je fejk. Zato njegov trash talk nije funkcionirao na Dustinu. Smatram da je (Conor) napravio veliku grešku. Previše je energije izgubio pokušavajući se uvući Dustinu pod kožu. Nemoj se fokusirati na svog protivnika. Zašto se fokusiraš na njega? Fokusiraj se na sebe. Novac i slava pokažu tko ste zapravo. Cijelo vrijeme slušamo da slava i novac mijenjaju ljude. Zapravo ne mijenjaju, samo pokažu tko ste. A što je pokazalo o Conoru McGregoru? Udario je starca u baru (2019. godine). Ako pogledamo sve što je napravio, možemo se složiti s Dustinom da je Conor vreća govana.'

Osvrnuo se Khabib i na Conorovu ozljedu. Dagestanac smatra kako Irac ne može biti isti borac nakon takve ozljede.

'Mogao je postati onaj stari Conor da nije slomio nogu. Međutim, nakon loma noge, nikada više neće biti isti. On je u dobrim godinama (32), no sudeći po njegovom umu i slomljenoj nozi, on je gotova priča, no dobar je za promociju', dodao je Khabib u razgovoru za ESPN.