želi otići kao najbolji

Khabib Nurmagomedov najavio odlazak u mirovinu, a karijeru želi završiti spektakularnom borbom: 'Taj meč je velika želja mojeg pokojnog oca...'

28.08.2020 u 06:34

Bionic
Reading

Khabib Nurmagomedov je rekao kako bi se volio boriti protiv MMA legende Georgesa St-Pierrea i nakon toga završiti svoju karijeru

UFC-ov prvak Khabib Nurmagomedov zabrinuo je svoje fanove najavom kako će uskoro završiti profesionalnu karijeru. Slavnom borcu je nedavno preminuo otac Abdulmanap Nurmagomedov zbog kojeg je i krenuo u svijet borilačkih vještina i koji je bio zadužen za njegovu karijeru.

Kako je Khabib bio jako povezan s ocem, bez njega ne želi ni nastavljati karijeru, no ipak će ocu ispuniti jednu veliku želju i karijeru završiti sa stilom. Khabib je otkrio kako mu je otac prije smrti rekao kako bi jako volio da održi borbu protiv MMA legende Georgesa St-Pierrea.

'Ta borba je san mojeg oca. Volio bih se boriti s Georgesom St-Pierreom, a Dana White mi je rekao da ćemo nakon borbe s Gaethjeom pregovarati o toj borbi. Ako on pristane, borba će se dogoditi. UFC i ja smo spremni', rekao je Khabib, a isto je potvrdio i njegov trener Javier Mendez:

'Zaista je tako. Khabib smatra da bi borac koji bi pobijedio St-Pierrea postao najbolji u povijesti. Velika je mogućnost da se ta borba i dogodi nakon meča protiv Gaethjea i da bude posljednja u Khabibovoj karijeri. Želi s omjerom 30:0 završiti karijeru', zaključio je Mendez.