Ramos ga zove

[VIDEO] Dok cijeli svijet čeka novu borbu između Khabiba i Conora, McGregor se bacio u nogometne vode i dobio ponudu iz Real Madrida

29.07.2020 u 14:47

Bionic
Reading

Conor McGregor se ne Instagramu pohvalio svojim nogometnim umijećem, a to je bilo dovoljno da zadivi Sergia Ramosa koji mu je predložio da dođe u Real Madrid

Legendarni borac Conor McGregor vjerojatno je jedan od najpopularnijih sportaša u povijesti. Gotovo da nema čovjeka na svijetu koji ne bi volio vidjeti njegov povratak iz mirovine i novu borbu s Khabibom Nurmagomedovom, ali to se izgleda, barem za sada, neće dogoditi.

Conor uživa u mirovini, a sudeći po snimkama koje objavljuje na Instagramu mogao bi se vratiti u totalno drugi sport. Na svojem je profilu objavio snimku kako puca po golu i to lijevom nogom i upitao kapetana Real Madrida Sergia Ramosa što misli o njegovom nogometnom umijeću.

Ramos je prihvatio šalu i ponudio mu ugovor u 'kraljevskom klubu'.

'Vrhunski. Kako si se sviđa ideja treniranja u Real Madridu? Uvijek si dobrodošao u naš klub', napisao mu je kapetan Reala.

Iako vjerojatno ipak neće zaigrati u madridskom klubu, ne bi bilo nemoguće da Conora vidimo na nogometnom terenu s obzirom na to da je jedan od ulagača u klub Black Forge FC iz predgrađa Dublina Drimnagha. Kad već ulaže u klub i pomaže mu svojim imidžom, mogao bi im pomoći i na terenu. Vještine za to, izgleda, ima.