Dugo iščekivana borba

Oglasio se menadžer Khabiba Nurmagomedova i napokon otkrio pod kojim uvjetom bi pristao na revanš s Conorom McGregorom

  • Autor: S.K.
  • Zadnja izmjena 21.07.2020 13:38
  • Objavljeno 21.07.2020 u 13:38
Khabib Nurmagomedov

Khabib Nurmagomedov

Izvor: EPA / Autor: ANATOLY MALTSEV

Menadžer Khabiba Nurmagomedova otkrio je pod kojim uvjetom bi slavni borac mogao pristati na revanš s Conorom McGregorom

Khabib Nurmagomedov je nedavno ostao bez oca koji je preminuo od posljedica koronavirusa, a dok slavni borac žaluje, njegov menadžer Ali Abdelaziz odgovara na brojna pitanja zainteresiranih novinara. Tako je otkrio da Khabib ne razmišlja o mirovini i da se protiv privremenog prvaka Justina Gaethjea želi boriti već prije kraja ove godine.

Fanove ipak više interesira njegov revanš s Conorom McGregorom koji svi očekuju još od prve borbe koja je bila najgledanija u povijesti UFC-a. Nakon što je Khabib pobijedio započela je opća tučnjava u kavezu i oko njega. Tučnjava timova je rezultirala uhićenjima i suspenzijama, a fanovi žele vidjeti revanš te borbe ili barem njenog dijela u ringu.

McGregor je u mirovini, ali navodno samo čeka poziv Khabiba za revanš. Ta bi borba obojici donijela milijune, ali Abdelaziz tvrdi kako s Khabibove strane nema interesa.

'Mi sada vodimo glavnu riječ i dogovaramo borbe. Conor je samo rezerva. Neka proba spustiti kilograme do granice kategorije i čeka da nešto zaradi. Mi se spremamo za Gaethjea. To je borba između prvaka. Conor nije ni treći izazivač, on je tek četvrti ili peti. Njemu je najbolje da se bori s Masvidalom ili Diazom', rekao je Khabibov agent pa dodao pod kojim uvjetom se revanš s Conorom ipak može dogoditi:

'Ako Conor želi Khabiba, mora se najprije boriti s Islamom Makačevom', poručio je Abdelaziz.

Makačev je isto Dagestanac i jedan je od Khabibovih trening partnera. Ima 18 pobjeda i jedan poraz u karijeri, a za proboj na vrh UFC-a mu nedostaju borbe protiv velikih imena. Očito ga Khabib ovako želi progurati.