VELIKA TUGA

Neporaženi prvak UFC-a o obiteljskoj tragediji: Stalno razmišljam o njemu, ovo je jako teško...

19.08.2020 u 11:20

Bionic
Reading

Khabib Nurmagomedov na nedavno je održanoj press konferenciji u Rusiji otvoreno progovorio o smrti oca Abdulmanapa bez kojeg je ostao početkom mjeseca srpnja

UFC-ov prvak još je jednom sve podsjetio na poseban odnos kakav je imao s ocem i priznao da je to gubitak koji je itekako utjecao na njegove treninge i pripreme za idući meč.

'Siguran sam da su svi u ovoj prostoriji ostali bez nekoga. Bilo da se radi o prijatelju, susjedu, rođaku, majci, ocu, djevojci... Svi se nose s gubicima i to mi je jasno. Ali, s druge strane, ovo je vrlo teško. Kod nekih se tu radi samo od otac-sin odnosu, ali moj je otac bio jako blizak sa mnom. Mi smo bili poput prijatelja. On mi je bio otac i trener. Uvijek smo bili skupa i naravno da sam tužan', izjavio je Khabib, a prenosi Fight Site.

Pred neporaženim Dagestancem sada je veliki izazov i nova obrana titule. Njegov idući protivnik bit će opasni Justin Gaethje, a njihov meč zakazan je za 24. listopada kada se održava UFC 254 priredba.

Khabib je na druženju s medijima priznao i kako je odlazak Abdulmanapa utjecao na njegove pripreme.

'Kad bih vas pogledao u lice i rekao vam da to ne utječe na moj trening, lagao bih. To utječe na mene i stalno razmišljam o njemu. Možda me ova bol dovede do nove razine i postanem još jači. Svaki vas izazov ili slomi ili ojača, a s vremenom ćemo vidjeti što će napraviti meni', poručio je Nurmagomedov prema RT Sportu.