LOPTOM U GLAVU

Keown podijelio sudbinu lijepe njemačke novinarke

10.01.2012 u 11:27

Bionic
Reading

Jessica Kastrop svojedobno je imala intervju s Fredijem Bobicem i usred razgovora u glavu ju je pogodila lopta. Nešto slično dogodilo se i jučer uoči utakmice Arsenala i Leedsa, no sad je žrtva bio Martin Keown

Sjećate li se kad je nedavno jedna njemačka novinarka, vodeći uživo emisiju sa stadiona, dobila loptom u glavu? Taj video obišao je svijet i mnogi su se divili tome kako je mlada dama stoički podnijela neugodan udarac. Nešto slično dogodilo se uoči utakmice Arsenala i Leedsa, kad je Martin Keown podijelio sudbinu lijepe njemačke plavuše.

Naime, bivši legendarni Arsenalov branič doživio je neugodnost dok je kao gost-komentator ESPN-a izlagao svoja predviđanja za utakmicu 3. kola FA Cupa između Arsenala i Leeds Uniteda na Emiratesu. Dok su se igrači zagrijavali za utakmicu, Keown je zastao usred rečenice, ali ne zbog toga što mu je pobjegla misao. Jedna lopta ga je snažno pogodila u stražnji dio glave.

Keown se okrenuo prema igralištu i pogledom tražio među nogometašima Leedsa 'egzekutora'. Nije ga pronašao, pa je samo podignuo palac prema gore prema Leedsovim igračima.

Jedan je zlobnik zajedljivo komentirao:

'To je bilo slučajno. Da su igrači Leedsa toliko precizni, ne bi igrali za Leeds.'