MUDRI JONSON

Kapetan Wolvesa dan nakon poraza 5:0 pijan na treningu

08.03.2012 u 22:28

Bionic
Reading

Roger Johnson, kapetan nogometaša engleskog prvoligaša Wolverhamptona, pojavio se u ponedjeljak na treningu pod utjecajem alkohola

U nedjelju je Wolverhampton u ogledu 27. kola Premiershipa izgubio na gostovanju kod Fulhama 5:0. Trenutno se nalazi na 18. mjestu ljestvice, u zoni ispadanja. Kapetan momčadi Roger Johnson, 28-godišnji branič koji je u Wolverhampton stigao iz Birminghama prošloga ljeta, stigao je na trening dan nakon teškog stradavanja kod Fulhama pod utjecajem alkohola! Kada je to primijetio Terry Connor, privremeni menadžer do kraja ove sezone, prebacio ga je na trening mlade momčadi.

Johnson se nakon incidenta javno ispričao menadžeru, suigračima i cijelom klubu. Kažnjen je s oduzimanjem dvotjedne plaće.

'Roger je u nedjelju navečer pogriješio, u ponedjeljak je stigao na trening u neadekvatnom stanju, nije bio spreman za trening, ili barem nije bio 100 posto spreman, a u utorak smo riješili cijeli slučaj. On se ispričao svima i želimo ovaj slučaj ostaviti iza sebe', objasnio je Connor.

Na upit planira li Johnsonu oduzeti kapetansku vrpcu, odgovorio je:

'Trenutno nemam bilo kakve planove za neke daljnje akcije. Ovaj slučaj je riješen i završen'.