totalni kaos u Madridu

Kapetan Reala Sergio Ramos sazvao hitan sastanak igrača; trener Zidane nije pozvan, a svlačionici se obratio i Luka Modrić i poslao jasnu poruku

03.12.2020 u 18:50

Bionic
Reading

Sergio Ramos i Luka Modrić obratili su se svlačionici Reala i pokušali suigrače ohrabriti uoči novih izazova

Real Madrid je nakon niza loših rezultata u protekla dva tjedna sazvao sastanak predsjednika Florentina Pereza i igrača, a na sastanku su govorili senatori, kapetan Sergio Ramos i Luka Modrić čija riječ u svlačionici Reala ima itekakvu težinu.Madridski sastav je trenutno četvrti u La ligi, a u Ligi prvaka je na rubu ispadanja nakon što ih je u predzadnjem kolu natjecanja po skupinama s 2:0 pobijedio Šahtar.

  • +9
Šahtar - Real Madrid, Liga prvaka, 1.12.2020. Izvor: EPA / Autor: Sergey Dolzhenko

Kapetan Sergio Ramos zbog svega je, kako smo već prenijeli riječi španjolskih medija, najavio i odlazak iz kluba, no prije no što se obistine te crne prognoze za njega i klub, odlučio je sazvati sastanak. Zanimljivo, na njega nije pozvao trenera Zinedinea Zidanea. Cilj sastanka je bio pokušaj da se ohrabri ekipa uoči novih izazova.

'Samo jedna pobjeda nas dijeli od prolaska dalje u Ligi prvaka. Ovisimo sami o sebi i moramo dati sve od sebe. Ovo je Real Madrid, gospodo! Zajedno smo prošli i puno gore situacije', rekao je Ramos, a prenosi AS.

Osim Ramosa, riječ, dvije je rekao i senator, najstariji igrač u svlačionici, Luka Modrić.

'Moramo biti ujedinjeni i pobijediti u idućim utakmicama. Mi to možemo!', poručio je Luka igračima prije novih izazova od kojih je prvi subotnja utakmica protiv Seville na Sanchez Pizjuanu.

Zinedine Zidane je o sastanku informiran, a igrači su mu poručili kako ima podršku većeg dijela svlačionice predvođenog Sergiom Ramosom, Lukom Modrićem i Marcelom. Među onima koji ga žele srušiti su Isco i Mariano Diaz što je i logično jer kod Francuza ne igraju previše. Isco je i zatražio transfer u siječnju, a Zidane, barem za sada ima podršku kluba, ali u Madridu jednim okom već traže nova rješenja.