Kriza u klubu

Iznenađujuća vijest iz Madrida; Sergio Ramos odlučio napustiti Real, a zna se i glavni razlog. Svi se pitaju hoće li Modrić napraviti istu stvar?

03.12.2020 u 12:38

Bionic
Reading

U Real Madridu nema mira, a kriza u klubu te nekoliko šokantnih poraza doveli su do toga da se momčad raspada. Kako pišu španjolski mediji Sergio Ramos ozbiljno razmišlja o odlasku

Neki čak idu toliko daleko i navode kako je 34-godišnji Sergio Ramos već donio odluku. Razlog je sve lošija situacija u klubu i atmosfera u svlačionici, a uz to je Ramos – koji još uvijek slovi za jednog od najboljih igrača na svojoj poziciji – dobio nekoliko zanimljivih ponuda.

Doznaje se kako je se francuski PSG već javio s konkretnom ponudom, a poznato je da taj klub iz Pariza želi posložiti pravi Dream Team. Najveća želja im je dovođenje Lionela Messija kojem u ljeto ističe ugovor s Barcelonom i njegovo nezadovoljstvo vođenjem kluba i nekim odlukama iz dana u dan sve je veće.

Osim ponude PSG.a Ramosa navodno želi i jedna moćni klub iz Italije, a od prije je poznato kako su interes pokazali i najbogatiji engleski klubovi.

U cijeloj priči važno je reći kako Ramosu ugovor ističe u ljeto 2021., a ista je situacija i s njegovim dobrim prijateljem Lukom Modrićem što znači da imaju pravo u zimskom prijelaznom roku pregovarati s drugim klubovima. Ako im Real ne ponudi produljenje ugovora nije nemoguće da nezadovoljni Ramos napusti klub već u zimskom prijelaznom roku. Uz sve to trener Zinedine Zidane izgubio je povjerenje nekih igrača i porazi su sve češći...

Isto vrijedi i za Modrića za kojeg su interes pokazali neki klubovi, a nije isključeno da s obitelji preseli u SAD jer je velika želja nekih kluba iz MLS lige, a tu prije svega mislio na Inter Miami gdje je čelni čovjek i većinski vlasnik David Beckham koji 'Hrvata obožava.' Ode li Ramos to će sigurno pogoditi Modrića jer su prijateljski iznimno povezani…

Dakle, Real kakav pamtimo počeo se raspadati odlaskom Cristiana Ronalda u Juventus, a odlaskom stožernih igrača kao što su Ramos i Modrić to bi značio totalni remont trofejnom kluba.

Uz sve to čelnici Real Madrida se bore s velikim gubitkom zbog korona-krize i saniranjem minusom na računu. Doznaje se kako je Real Madrid zbog pandemije koronavirusa ostao bez 106 milijuna eura prihoda, ali unatoč tome prošlu sezonu (2019/20), završio je s malom dobiti, koja iznosi 313 tisuća eura, objavili su španjolski mediji.

No, sve se više piše kako čelnici kluba od igrača traže novo smanjenje plaća – i to drastično – pa je teško očekivati kako će Ramos i Modrić požuriti produžiti ugovor pod bitno lošijim uvjetima.