MONSTRUM

Kapetan Flamenga ljubavnicom hranio pse

31.07.2010 u 13:56

Bionic
Reading

Brazilska policija i službeno je optužila bivšeg vratara Flamenga Brunu Fernandesa de Souzu (25) za ubojstvo ljubavnice Elize Silve Samudio s kojom je imao petomjesečnog sina

Osim protiv njega optužnica je podignuta i protiv još sedam osoba, među kojima je i njegova supruga Dayana Rodrigues. Tijelo nije pronađeno, međutim policija tvrdi kako ima dovoljno dokaza.

'Sakupili smo dovoljno dokaza protiv Bruna i njegovih pomagača. Uspjeli smo posložiti sve kockice,' kazao je glavni inspektor Edson Moreira.

Mlada djevojka je nestala prije mjesec dana, a policija sumnja kako je brutalno pretučena i zadavljena, nakon čega je razrezana na dijelove, a njenim truplom nahranjeni su psi.

Ovo ubojstvo je šokiralo brazilsku javnost, posebice jer je Bruno bio kapetan Flamenga i jedan od najpopularnijih brazilskih vratara. Nagađalo se kako bi ovoga ljeta mogao preseliti u neki od europskih klubova, a najveći interes za njegove usluge pokazivali su Porto i Milan. Nakon što je završio u pritvoru Flamengo mu je uručio otkaz.