PRIVUKLA POZORNOST

Kanadska tenisačica izazvala pomutnju u Wimbledonu; fanovi u čudu zbog onoga što je nosila na treningu

27.06.2019 u 09:06

Bionic
Reading

Kanadska tenisačica Eugenie Bouchard (25) izazvala je pravu pomutnju 'odjećom' koju je nosila na treningu na terenima Wimbledona

Lijepa Kanađanka daleko je od najboljih dana, prije pet godina bila je peta na svijetu i igrala finale Wimbledona, a u ovom trenutku je 79. na WTA ljestvici i ni blizu kruga favoritkinja za osvajanje travnatog 'Grand Slama'.

No Eugenie Bocuhard, koju smatraju jednom od najseksipilnijih tenisačica, zna kako privući pozornost svojih dva milijuna sljedbenika na Instagramu.

Tako je Bouchard na trening u All England Clubu stigla u crnom pripijenom kostimu koji je podsjećao na onaj koji je u filmu nosila 'Žena-mačka'. Naravno, fotografije su se uskoro našle na društvenim mrežama, a zatim brzo obišle svaki kutak naše planete.

  • +3
Kanadska tenisačica Eugenie Bouchard Izvor: Profimedia / Autor: N. N.

Njezini fanovi mogu zaboraviti da će u toj kombinaciji igrati na Wimmbledonu, jer su tamo striktna pravila da igrači i igračice mogu nositi samo bijelu odjeću i obuću.

Ipak, Bouchard je svoj cilj napravila. Uoči Wimbledona samo se priča o njoj, iako nisu svi oduševljeni pa ima i onih fanova koji su je upitali: 'Ima li uopće šanse da se koncentrira na tenis?'