tvrde talijani

Kaliniću zadnja prilika da pobjegne iz Milana i postane jedan od najbogatijih igrača!

11.01.2018 u 09:01

Bionic
Reading

Dnevnik Corriere dello Sport tvrdi da je kineski Guangzhou unatoč nešto slabijoj formi Nikole Kalinića ove sezone svejedno poslao bogatu ponudu za našeg napadača...

Hrvatski 30-godišnji reprezentativac na meti je kritika u Milanu ove sezone, jer je zabio tek četiri pogotka, a crveno-crni se muče i nalaze u sredini ljestvice, za što navijači među ostalima krive i njega.

  • +12
Nikola Kalinić Izvor: Reuters / Autor: ALBERTO LINGRIA

No, dnevnik Corriere dello Sport tvrdi da unatoč nešto slabijim igrama Nikola Kalinić ostaje privlačan kineskim klubovima i treneru Fabiju Cannavaru koji je Tianjin zamijenio Guangzhuom uoči početka nove sezone.

Podsjetimo, Tianjin je nudio 40 milijuna eura prošle zime Fiorentini za našeg napadača i ogromnu plaću od 12 milijuna eura godišnje. Kalinić je to odbio, jer je htio igrati u moćnom europskom klubu i s njim se boriti za trofeje.

Prešao je zatim u Milan uz upola manju odštetu, no njegov novi klub nije se pokazao nimalo moćan. Također se našao pod pritiskom javnosti i navijača pa je ponuda Guangzhoua stigla u trenutku kada bi Nikola o njoj možda i mogao razmisliti, jer to mu je svakako posljednja šansa da pobjegne iz promašenog nogometnog projekta i postane jedan od najbolje plaćenih igrača...