I TRENER INZISTIRAO

Kakvo olakšanje za Vatrenog; pritisak je urodio plodom i vraća se u Italiju

07.08.2023 u 19:28

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativac, 25-godišnji Nikola Vlašić, prema pisanju engleskih i talijanskih medija, karijeru će nastaviti u Torinu.

Nikola Vlašić prošlu je sezonu proveo na posudbi iz West Hama u Torinu, i očito zadovoljio apetite trenera Ivana Jurića, koji je inzistirao na Vlašićevom angažmanu.

javno se, pa čak i putem medija, ljudima u londonskom klubu obratio i veznjak Čekićara, naglasivši kako se ne vidi niti u tom klubu, ali niti na Otoku.

No, prepreka je bila visoka odšteta koju je engleski klub platio CSKA-u. Odnosno čak 30 milijuna eura, a što je za Torino ipak nedostižno.

I tu je bio najveći problem. Međutim, sada mediji uvjeravaju kako je cijena dogovorena na deset milijuna eura koji će iz Italije otići u Englesku, a West Hamu bi navodno trebali sjesti i kakvi bonusi.

U svakom slučaju ovo je odlična vijest i za izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Zlatka Dalića, kojem je Vlašić jedan od ljubimaca, ali i koji je bio svjestan da mu Splićanin može koristiti samo kada je u punom natjecateljskom ritmu. Kakvog će kod Jurića sigurno imati.