NUDI SE NEW YORK COSMOSU

Kakva priča; Totti nakon svađe s trenerom želi kod Nike Kranjčara!

19.04.2016 u 15:32

Bionic
Reading

Živa legenda talijanskog nogometa Francesco Totti vrlo je blizu odlaska u SAD, ali ne u elitnu profesionalnu MLS ligu – gdje igraju zvijezde kao što su Frank Lampard, Andrea Pirlo David Villa, Didier Drogba i drugi – nego u drugi rang američkog nogometa u NASL (North American Soccer League)

Međutim, ta je vijest zanimljiva za ljubitelje nogometa u Hrvatskoj jer je 39-godišnji Totti, koji igra svoju posljednju sezonu za Romu u kojoj je od daleke 1992., vrlo blizu potpisa za New York Cosmos, klub u kojem odnedavno igra bivši hrvatski reprezentativac Niko Kranjčar.

Kako doznaje talijanski Sky Sport Totti, koji se nedavno nakon 3:3 u Bergamu kod Atalante posvađao s trenerom Lucianom Spallettijem, traži 500.000 eura za četiri mjeseca igranja u dresu New York Cosmosa.

Navodno su pregovori započeti, a Totti će i službeno biti slobodan igrač čim završi talijansko prvenstvo početkom svibnja. Malo je čudno što Totti zasad nema ponude i snažne MLS lige, ali nema sumnje kako bi dolaskom u New York postao najveća zvijezda druge lige!

Ako se taj transfer ostvari Niko Kranjčar imat će priliku zaigrati uz jednog od svojih igračkih uzora Francesca Tottija koji je osam godina stariji od njega. Život zaista piše čudne priče…