BEZ IMALO MILOSTI

Kakva kazna; promašio penal u Ligi prvaka kojeg nije smio izvesti, a trenerove sankcije zapamtit će za cijeli život

10.11.2019 u 07:55

Bionic
Reading

Ponekad nije dobro prkositi pravilima unutar momčadi, a shvatio je to i napadač Club Bruggea Mbaye Diagne koji je promašio penal u susretu četvrtog kola Lige prvaka protiv PSG-a kojeg je njegova momčad izgubila 1:0

Podsjećamo, u skupini A PSG je dva kola prije kraja osigurao osminu finala minimalnom pobjedom (1:0) u Parizu nad Club Bruggesom. Parižani su poveli golom Icardija i očekivala se uvjerljiva pobjeda francuskog prvaka. No, Belgijanci se nisu dali, a u 76. minuti njihov napadač Diagne je promašio kazneni udarac jer je njegov šut s 'bijele točke' obranio vratara Navas.

Prema zadnjim informacijama iz belgjiskog kluba promašeni penal je razbjesnio njegovog trenera Philippea Clementa te je odlučio kazniti Diagnea, jer on uopće nije predviđen kao izvođač najstrože kazne.

U momčadi Bruggea se zna tko izvodi penale, ali je Diagne prekršio pravilo i uslijedile su sankcije, neće igrati ovog vikenda u domaćem prvenstvu protiv Antwerpa.

  • +9
Liga prvaka, PSG - Club Brugge Izvor: EPA / Autor: YOAN VALAT

'Nema ga u konkurenciji za utakmicu protiv Antwerpa u nedjelju. Odlučit ću u sljedećim tjednima ili mjesecima hoće li se vraćati u momčad. Tu će sigurno biti i novčana kazna. Pravila kluba i momčadi se moraju poštovati. To je bila glupa greška i mora snositi posljedice', jasan je bio Clement.

  • +5
Ligue 1, Brest – PSG Izvor: Profimedia / Autor: Damien MEYER / AFP / Profimedia