BORBENI HRVATI

Kako je Prosport izvukao najviše od olimpijaca Hrgovića i Grgića

15.04.2016 u 08:00

Bionic
Reading

Dva Filipa, boksač Filip Hrgović i taekwondo majstor Filip Grgić testirali su novi Prosport Superfruits obogaćen L-karnitinom i palatinozom koji povećavaju izdržljivost

Hrvatski olimpijci Filip Hrgović i Filip Grgić odmjerili su svoje snage na sportskom druženju održanom u VITA fitness & SPA, koji je za cilj imao testiranje učinka novog napitka za sportaše Prosport Superfruits.

Na repertoaru su bile vježbe izdržljivosti, snage i brzine, pa iako je natjecateljski naboj bio u drugom planu, ovi vrhunski sportaši dali su sve od sebe i pokazali zavidnu formu za sve izazove koji ih očekuju na Olimpijskim igrama u Riju.

Kako bi što lakše podnijeli izazove, olimpijci su prije svake vježbe konzumirali izotonični napitak Jamnica ProSport, i to novi okus ‒ Superfruits ‒ obogaćen L-karnitinom i palatinozom, koji povećavaju izdržljivost i omogućavaju bolje rezultate prilikom fizičkih napora i rekreacije.

Jamnica ProSport Superfruits izotonično je negazirano osvježavajuće bezalkoholno piće s okusom crvenog voća, s dodatkom vitamina, minerala i L-karnitina, namijenjeno svima koji su izloženi pojačanim tjelesnim naporima, što je odlično pokazao i izazov s kojim su bili suočeni hrvatski olimpijci. Jamnica ProSport Superfruits u svom sastavu, pored elektrolita ‒ natrija, kalija, kalcija i magnezija, te L-karnitina ‒ u jednoj boci od 750 ml sadrži 100% preporučenog dnevnog unosa cinka i vitamina B. Osim toga, ProSport pridonosi ukupnom dnevnom unosu vitamina, minerala, ugljikohidrata i vode potrebne za održavanje normalnih tjelesnih i kognitivnih funkcija ‒ napitak koji će vam odlično poslužiti u svakoj prilici.

'Ono što ProSport posebno izdvaja od drugih izotoničnih napitaka su palatinoza i L-karnitin. Palatinoza je šećer dobiven iz prirodnog izvora, šećerne repice, koji se apsorbira u cirkulaciju sporije od običnog šećera i na taj način predstavlja dugotrajniji izvor energije. Tu je i L-karnitin koji također sudjeluje u staničnim reakcijama pretvorbe energije iz masti, pa ga sportaši tradicionalno smatraju energetskim boosterom', rekla je nutricionistica Mašenjka Katić.

Sportsko druženje je pokazalo da je ProSport pomogao hrvatskim olimpijcima tijekom izazova da povećaju vlastite rezultate.

Filip Hrgović, Filip Grgić i ProSport s odličnim su položili sve izazove koji su stavljeni pred njih, a olimpijci su uvjereni kako će ProSport s jednakim zadovoljstvom koristiti i profesionalni sportaši i rekreativci.