NAKLON DO PODA

Kakav projektil; pogledajte golčinu s hrvatskih niželigaških terena koja je srušila - Dinamo!

24.04.2018 u 15:57

Bionic
Reading

I na hrvatskim niželigaškim terenima padaju fenomenalni golovi pa je tako na društvenim mrežama osvanuo jedan briljantno izveden slobodnjak

Nekada je bilo nemoguće naknadno pogledati neki odličan potez s amaterskog nogometa, ali napretkom tehnologije, pojavom interneta, a zatim i društvenih mreža svijet se pretvorio u jedan veliki 'Big Brother' pa tako sveprisutnim kamerama ništa ne može promaknuti.

Vikend koji je iza nas obilježio je veliki hrvatski derbi Hajduka i Dinama (1:2) na kojem smo mogli uživati u sjajnoj utakmici u predivnoj atmosferi na Poljudu. S toga derbija posebno se pamti pogodak Caktaša koji domaćinu ipak nije bio dovoljan da izbjegne poraz.

No u isto vrijeme, u puno skromnijem ambijentu i uvjetima igrale su se utakmice niželigaških klubova u Hrvatskoj na kojima se ponekad dogode prave majstorije.

Sada se na internetu pojavila golčina s dvoboja 2. ŽNL Bjelovarsko-bilogorske u kojoj je Lasta Palešnik svladala Dinamo iz Dežanovca 3:0.

Iskusni kapetan domaćina Josip Mihaljević u samoj je završnici susreta lijevicom opalio neobranjivi projektil iz slobodnjaka s desna iskosa te skinuo paučinu sa suparničkog gola te postavio konačan rezultat. Majstorski pogodak!

  • +11
HT Prva liga, 31. kolo: Hajduk - Dinamo Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL