'TRICOLORIMA' STIŽE POJAČANJE?

Kakav preokret! Ovome se čak ni Didier Deschamps nije nadao

28.11.2022 u 17:57

Bionic
Reading

Aktualni osvajač 'Zlatne lopte', napadač francuske nogometne reprezentacije Karim Benzema, zbog ozljede je prije deset napustio trening i suigrače te se pričalo kako neće igrati na Svjetskom prvenstvu

Benzema je ozlijedio bedreni mišić igrajući za madridski Real u listopadu te je u subotu, dan uoči početka SP-a, po prvi put od okupljanja trenirao s ostatkom reprezentacije, ali nije uspio odraditi čitav trening.

Benzema je tijekom večeri podvrgnuti detaljnim pregledima nakon kojih su francuski mediji objavili kako se neće oporaviti niti za jednu od utakmica u skupini, te je napadač madridskog Reala napustio reprezentaciju.

Međutim, ovog ponedjeljka stigla je lijepa vijest iz Španjolske, gdje je Benzema odrađivao terapiju.

I prema tim vijestima, aktualni osvajač Zlatne lopte oporavio se brže od očekivanog, i 1. prosinca trebao bi se pojaviti na treningu Realovih nogometaša. Jasno, onih koji nisu na svjetskom prvenstvu u Katru.

Prema tome, ako se Benzema oporavio za Real, oporavljen je i spreman za igranje u francuskoj reprezentaciji i vrlo vjerojatno Didier Deschamps pozvat će Benzemu da se priključi momčadi, jer pred Tricolorima utakmice su eliminacijske faze, jer prolazak su osigurali već nakon dva kola.

Podsjećamo, Benzema je na popisu igrača prijavljenom Fifi, a Deschamps njegovo mjesto nije popunjavao. 

  • +10
SP Katar: Francuska - Danska Izvor: EPA / Autor: ABIR SULTAN