obranio naslov u dallasu

Kakav gospodin! Miočić se zahvalio najvažnijoj osobi i najavio sljedeći zadatak

14.05.2017 u 08:56

Bionic
Reading

Američki MMA borac hrvatskih korijena Stipe Miočić na impresivan je način obranio naslov u teškoj kategoriji, svladavši sredinom prve runde Brazilca Juniora dos Santosa

Stipe Miočić, čija obitelj ima korijene u Rtini pokraj Zadra, trebao je tek nešto više od dvije minute da sruši pa potom i dokrajči Brazilca Juniora dos Santosa, istog onog od kojeg je izgubio meč prije dvije i pol godine.

Miočić je sjajno ušao u meč, puno agresivnije i srušio je suparnika šakačkom tehnikom, kombinacijama udaraca lijeva-desna, da bi ga potom dokrajčio i natjerao suca da prekine meč.

>> Pogledajte kako je Miočić nokautirao Dos Santosa i obranio naslov prvaka

Bila je to još jedna dominantna Miočićeva izvedba u kojoj je četvrti put zaredom slavio nokautom u prvoj rundi.

Pobjedom je Miočić postao tek peti borac kojem je uspjelo obraniti naslov prvaka dva puta nakon Tima Slyvije, Randyja Couturea, Brocka Lesnara i Caina Velasqueza.

Nakon što su ga suci proglasili pobjednikom, Miočić, skroman kakav je oduvijek bio, prvo se sjetio svoje, ali i svih majki svijeta.

'Majko, sretan ti Majčin dan. Najbolja si. Mame su nabolje', izjavio je Miočić, a onda, umjesto bahatog razmetanja imenima novih 'žrtava', kako to mnogi znaju koristiti za vlastitu promociju, Miočić je rekao da ima puno važniji zadatak.

'Što sad? Imam nekog posla, moram preurediti kuhinju.'

Voditelj razgovora u ringu Joe Rogan rekao je Miočiću kako ovom borbom nije samo obranio naslov, nego i prezentirao svoj napredak u odnosu na zadnju borbu s Dos Santosom, u kojoj je doživio poraz.

'Misliš da jesam?' upitao ga je Miočić.

'Apsolutno. Mislim da si najbolji', bio je Roganov zaključak.

'Pa i jesam najbolji', odgovorio je Stipe, ali se i zahvalio Brazilcu.

'Cigano je sjajan dečko, odličan i čvrst borac, dobio me zadnji put, propustio sam šansu, ovoga puta odlučio sam da se neće provući. Nevjerojatan je borac i moram mu zahvaliti jer sam zbog njega ovdje.'