postoje alternative

Juventus se već pripremio za odlazak Marija Mandžukića iz kluba!

17.05.2018 u 12:40

Bionic
Reading

Talijanski Corriere dello Sport tvrdi kako je Juventus već pripremio četiri alternative ako Mario Mandžukić ovog ljeta napusti klub...

Naš 31-godišnji napadač završava ovih dana svoju treću sezonu u dresu Juventusa, s kojim je dosad osvojio tri talijanska Kupa, jedan Superkup i tri Serije A, a igrao je i u finalu Lige prvaka prošle godine u kojem je postigao prekrasan pogodak protiv Reala.

  • +16
Mario Mandžukić - zvijezda Juventusa i hrvatske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

No, u Italiji se sve više piše o njegovom odlasku iz Torina, a dnevnik Corriere dello Sport tvrdi da crno-bijeli već imaju spremne alternative ako stigne prava ponuda za Mandžukića.

Radi se o Athonyju Martialu iz Manchester Uniteda koji je prva opcija Juventusa, ali tu su još i Simone Verdi iz Bologne, Federico Chiesa iz Fiorentine, kao i Matteo Politano iz Sassuola.

Sve su to mladi napadači na kojima bi prvak Italije mogao graditi svoju budućnost. Što se Mandžukića tiče, zasad se spominje ponuda turskog Bešiktaša, kao i interes Milana, no cijene ga i u Juventusu pa nije nemoguć ni preokret te njegov ostanak još jednu sezonu...