takav je mario

Juventus se poklonio Mandžukiću: Baš zbog ovakvih stvari ga volimo!

19.06.2017 u 06:46

Bionic
Reading

Glasine o odlasku Marija Mandžukića iz Juventusa utihnule su nakon spektakularnog pogotka u finalu Lige prvaka, a klub mu se ove nedjelje poklonio objavivši video na Twitteru koji pokazuje zašto je toliko bitan za igru Allegrijeve momčadi...

Naš 31-godišnji napadač možda je zabio tek sedam golova u Seriji A te tri u Ligi prvaka, manje od drugih Juventusovih glavnih napadača, no svejedno se može reći da je odradio jednu od svojih najboljih sezona u karijeri. Naime, uspio se u iznimno jakoj konkurenciji nametnuti treneru Allegriju te potpuno podređen kolektivu pokazati sve svoje kvalitete.

  • +3
Mario Mandžukić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Otkad je u klub stigao Gonzalo Higuain dugo smo imali prilike čitati glasine o odlasku Marija Mandžukića iz Torina, ali nakon spektakularnog pogotka u finalu Lige prvaka s kojim je zaokružio odličnu sezonu i one su konačno utihnule.

U Juventusu pak evidentno cijene Mandžukića i njegove igračke kvalitete, što su potvrdili ove nedjelje na Twitteru objavom detalja koji jasno pokazuje o kakvom se nogometašu radi.

Riječ je o trenutku kada je Mandžo u vlastitom kaznenom prostoru postavio glavu kako bi spriječio udarac protivničkog igrača, što je tek jedna od njegovih brojnih požrtvovnih obrambenih reakcija zbog kojih je osvojio i Juventusove navijače.

'Zato volimo Marija Mandžukića,' naglašava službeni Twitter Juventusa te ga naziva i legendom uz video atraktivnog poteza. Bit će toga još sljedeće sezone...

  • +9
Mario Mandžukić, finale Lige prvaka 2017. Izvor: Reuters / Autor: Phil Noble