PROMETNO U 'STAROJ DAMI'

Juventus blizu prodaje od minimalno 100 milijuna eura, a Mandžukić pokazao da se nikoga ne boji

27.07.2018 u 12:30

Bionic
Reading

U Juventusu su se istrošili za Cristiana Ronalda, a sada prodaju neke svoje zvijezde - na izlaznim vratima su Gonzalo Higuain i Daniele Rugani koji u paketu odlaze prema Chelseaju

U 'Staroj dami' je odlaskom Cristiana Ronalda konkurencija u napadu postala još žešća i dok je Mario Mandžukić odlučio ostati te je tako po tko zna koji put pokazao da ne bježi od borbe za minutažu, neki, poput Gonzala Higuaina, radije su krenuli linijom manjeg otpora te će sreću tražiti negdje drugdje.

Konkretno, Gonzalo Higuain bi od sljedeće sezone nosio dres Chelseaja, a sve bi službeno trebalo postati već ovog vikenda ili najkasnije sljedećeg tjedna.

Novi trener engleskog premierligaša je Maurizio Sarri koji je vodio Argentinca još iz dana u Napoliju pa bi se njihova uspješna suradnja mogla nastaviti na Otoku.

  • +10
Argentinski nogometaš Gonzalo Higuain Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

No u smjeru Torina u London neće samo krenuti Higuain, nego Chelsea želi i braniča 'Stare dame' Danielea Ruganija. Naravno, dečki ne dolaze besplatno, nego će se Englezi morati isprsiti.

Cijena Higuaina je 60 milijuna eura, Ruganija 55, što je ukupno 115, ali su u Chelseaju zatražili od Juventusa da spusti cijenu za obojicu u paketu na 100 milijuna eura.

Gonzalo Higuain Izvor: Društvene mreže