KORAK U ŽIVOT

Jurčević s tri gola potopio Hajduk

21.12.2008 u 18:00

Bionic
Reading

Velika nogometna imena, koja su kroz godine igrala u dvama našim najvećim klubovima, okupila su se u nedjelju te odigrala humanitarnu utakmicu u sklopu akcije 'Korak u život'

Na parketu Dvorane II zagrebačkog Doma sportova u nedjelju su se okupila velika imena koja su, svako u svoje doba, nosili dresove Dinama i Hajduka. Razlog njihova okupljanja bila je humanitarna utakmica u sklopu akcije 'Korak u život' kojom su prikupljana novčana sredstva za djecu koja žive bez roditelja, a kojima je novac potreban za nastavak školovanja.

U revijalnoj utakmici Dinama i Hajduka, u kojoj su nastupile veličine poput Prosinečkog, Jarnija, Ercega, Marića, Šarića, Pralije, Računice, Gabrića, Mišea, Jurčevića, Jurčića, Koznikua i još brojnih imena, a koje su s klupe vodili izbornici Ladić (U-21 selekcije) i Bilić (A-selekcije), slavili su 'dinamovci'.

Gosti su poveli preko Jarnija, ali Nikola Jurčević njihovu je prednost poništio. Potom je ministar znanosti, obrazovanja i sporta, Dragan Primorac, koji je u prvom dijelu igrao za Dinamo a u drugom za Hajduk, odveo 'modre' do vodstva. U nastavku, Kozniku je poravnao na 2:2, a pitanje pobjednika (još) dvama pogocima riješio je Bilićev suradnik u stručnom stožeru reprezentacije - Nikola Jurčević.

Osim brojnih 18-godišnjaka kojima su nogometni velikani pomogli u prikupljanju sredstava, najviše su mogli uživati gledatelji, koji su na djelu vidjeli bivše profesionalce, ali u nešto ležernijem izdanju.