posve zasluženo

Joško Jeličić s tri je pomno birane riječi opisao Mislava Oršića ali i Dinamov nastup protiv Tottenhama; tu se nema što za dodati

19.03.2021 u 21:54

Bionic
Reading

Bivši nogometaš Hajduka, Dinama, Seville i korejskog Pohang Steelersa, a danas stručni TV komentator, Joško Jeličić, u svojim je istupima uvijek vrlo jasan, konkretan, ponekad i oštar. Naravno, svakom prema zaslugama. Ovog puta na svojem je Instagram profilu dao ocjenu Dinamovog nastupa protiv Tottenhama

Nitko nije ostao ravnodušan na nastup 'modrih' u četvrtak, kada su na oronulom maksimirskom stadionu s 3:0 deklasirali Tottenham, nadoknadili poraz 0:2 iz Londona i prošli u četvrtfinale Europske lige.

Naravno, mnogi su junakom prozvali Mislava Oršića, koji je zabio hat-trick i natjerao Josea Mourinha da ga javno pohvali.

Ovaj je 28-godišnjak komplimente dobio i od Joška Jeličića, kojeg je Oršić očito toliko impresionirao da ga je popularni 'Jela' počastio sa samo tri riječi - poniznost, karakter i klasa.

Komplimentirao je Jeličić i igračima Dinama. Ni u ovom slučaju nije bio puno rječitiji. Kompletnoj momčadi je napisao samo Duboki naklon momčine, ali s te tri riječi napisao je sve.