iskreni Ivan Leko

Hrvatski trener nakon pobjede nad Tottenhamom izjavio nešto što će dodatno razljutiti Mourinha; je li to baš trebao tako reći?

30.10.2020 u 10:34

Bionic
Reading

Nakon što je hrvatski stručnjak Ivan Leko s belgijskim klubom Royal Antwerp, u susretu 2. kola Europske lige srušio Tottenham s 1:0, bilo je zanimljivo čuti kako je vidio utakmicu u kojoj je održao lekciju iz taktike velikom Joseu Mourinhu

Nekadašnji vezni igrač Haduka Ivan Leko, danas 42-godišnji mladi trener, radi čuda na klupi Antwerpena s kojim je osvojio domaći Kup, a uz to je u tekućoj sezoni vodeći u belgijskom prvenstvu te je njegova momčad prva u svojoj skupini Europa Lige. Za mnoge je to najveće iznenađenje dosadašnjeg dijela sezone.

Koliok je Leko taktički nadmudrio Mourinha govori i podatak kako je karizmatični Portugalac na poluvremenu odlučio izvršiti čak četiri zamjene. No, ni to mu nije pomoglo…

'Oduševljen sam! Ovo je bila naša najbolja utakmica sezone i po meni smo trebali pobijediti barem 3:0', kazao je Leko koji je nekoliko riječi kazao o tome je li bio nervozan dok su njegovi igrači promašivali prilike koje su morali zabiti:

'Bio sam potpuno fokusiran na utakmicu, ali istina, bio sam jako uzrujan jer morali smo zabiti iz tako izglednih prilika', dodao je Leko.

No, mnogi se slažu kako je to mogao ipak malo drukčije reći jer njegove riječi neće dobor leći Mourinhu.