već pregovaraju

Jose Mourinho ovim je zahtjevom šokirao čelnike Rome, a za sve je 'kriv' hrvatski reprezentativac...

13.07.2022 u 20:38

Bionic
Reading

Na samom početku priprema za novu sezonu Jose Mourinho je otvoreno kazao kako nije zadovoljan angažmanom Rome na tržištu. Portugalac želi pojačanja, pa je i sam krenuo u akciju, a prvi na listi želja je hrvatski reprezentativac

'Da, malo sam frustriran prijelaznim rokom...', priznao je Jose Mourinho jer su mu čelnici Rome za sada osigurali tek tri pojačanja, na Olimpico su stigli Nemanja Matić, Zeki Celik i golman Mile Svilar.

Daleko je to od onoga što je Mourinho planirao, pa je i sam krenuo u akciju. Talijanski mediji tvrde kako je Portugalac odlučan u namjeri da u Romu dovede hrvatskog reprezentativca Marija Pašalića (27) iz Atalante! Navodno su pregovori već započeli...

Izvori bliski momčadi 'vučice' navode kako je Mourinho ovim potezom šokirao čelnike Rome jer Atalanta neće samo tako pustiti Pašalića. Prema Transfermarktu naš ofenzivni veznjak vrijedi 28 milijuna eura, no za taj ga novac Atalanta sigurni neće prodati.

U Bergamu očekuju najmanje 40 milijuna eura odštete za jednog od svojih najvažnijih igrača koji je prošle sezone zabio 13 golova uz sedam asistencija na 37 utakmica koje je odigrao u Serie A.

Zato je Mourinho spreman učiniti baš sve kako bi Mario Pašalić stigao u Romu te je navodno uz 25 milijuna eura odštete čelnicima Atalante ponudio još tri igrača - Stephana El Shaarawyja, Carlesa Pereza i Jordana Veretouta!

Pašalić s Atalantom ima još tri godine ugovora, nije da mu se nekamo žuri, ali poziv Josea Mourinha se baš i ne odbija.