bomba iz splita

Hajduk sprema još jedan senzacionalni transfer; na Poljud stiže bivša zvijezda i svojevremeno najskuplji igrač Dinama

13.07.2022 u 18:38

Bionic
Reading

Talijanski mediji tvrde kako Hajduk već neko vrijeme čini sve kako bi bivši hrvatski reprezentativac Marko Rog (26) ovog ljeta stigao na Poljud. Uspiju li ga 'bili' nagovoriti, bila bi to prava senzacija i sjajno pojačanje

'Hajduk već neko vrijeme pokušava nagovoriti Marka Roga da se vrati u Hrvatsku', tvrde talijanski mediji i napominju:

'U pitanju je posudba, Hajduk ga ne bi otkupio. Osim njih, za Roga je zainteresiran i trojac iz Bundeslige - Wolfsburg, Union Berlin i Eintracht Frankfurt.'

>> Propustili ste TV prijenos na MAXSport programu ili niste stigli vidjeti gol? Evo gdje sve možete naći na jednom mjestu

Podsjetimo, Marko Rog (26) je u transferu vrijednom pet milijuna eura 2015. godine iz Splita stigao u Dinamo, a nakon samo jedne sezone 'modri' su ga za čak 15 milijuna eura prodali Napoliju. Bio je to tada jedan od najvećih transfera Dinama svih vremena, a Rog je bio i standardni reprezentativac.

No, za Napoli je u tri sezone odigrao samo 67 utakmica, konkurencija u momčadi bila je strašna te je 2019. godine Rog za 15 milijuna eura prešao u Cagliari.

Na Sardiniji se nije naigrao jer su ga sasjekle ozljede, iza njega su dvije operacije ligamenata koljena, posljednja u rujnu prošle godine. Dodatni problem je u činjenici da je Cagliari ispao iz Serie A i Rog je u ovom trenutku preskup igrač pa ga klub pokušava prodati ili poslati na posudbu.

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

I tu je 'uskočio' Hajduk koji u Marku Rogu vidi rješenje za popunu veznog reda, igrača koji bi uz Filipa Krovinovića dirigirao igrom 'bilih'. Dodatni motiv za Roga, ali i 'adut u rukavu' Hajduka je prilika da zaigra uz svog bratića, Darija Melnjaka.

Ne treba zaboraviti da se na Poljudu još uvijek nadaju dobrim vijestima iz Londona. West Ham je započeo s pripremama, a i dalje su aktualne glasine da su 'čekićari' spremni Nikolu Vlašića poslati na posudbu. 'Bili' su spremni, samo čekaju priliku... Uh, kakva bi tek to senzacija bila!