PREKID U MAĐARSKOJ

Jimmy Jump opet žari i pali terenima

13.09.2010 u 16:05

Bionic
Reading

Nije dugo trebalo čekati na novi ulet najpoznatijeg 'streakera' pod nadimkom Jimmy Jump na travnjak. Sada je posjetio utakmicu mađarskog prvenstva između Ujpesta i Ferencvarosa

Katalonac Jaume Marquet Cot, javnosti poznat kao Jimmy Jump, utrčao je na travnjak na susretu mađarskog prvenstva, a sa sobom je imao zastavu na kojoj je pisalo 'Kubala forever'. Tim činom je odao je počast pokojnom Mađaru koji je igrao za njegovu Barcelonu, a stigao je i zatresti mrežu.

'Kad su me predali policiji, uplašio sam se, ali je na kraju sve ispalo u redu. Policija je bila pristojna. Čak sam bio sretan što sam iza rešetaka', rekao je Jump nakon što je posjetio još jedan europski zatvor.

Jimmy Jump nije nepoznat svjetskom sportu. U svojoj je ekshibicionističkoj 'karijeri' bio nelegalno na mnogim događajima.

Tako je u finalu Roland Garrosa pokušao Federeru navući katalonsku kapu, trčao je stazom tijekom VN Španjolske, prekinuo nekoliko 'el clasica' te utakmica Lige prvaka. U finalu EP-a u Portugalu 2004. Luisa Figa pokušao je zagrnuti Barceloninom zastavom, a na ovogodišnjem SP-u u JAR-u pokušao je navući Barceloninu kapu na Fifin trofej, u čemu ga je spriječilo osiguranje.

Jimmy Jump u akciji