REALAN RASPLET

Jesu li u Juventusu već povukli potez koji je definitivno odredio sudbinu Marija Mandžukića?

04.05.2018 u 16:14

Bionic
Reading

Ova sezona još nije završila, ali Juventus je kao pravi nogometni velikan uvijek u potrazi za pojačanjima. Opet se zakotrljala priča oko transfera španjolskog napadača Alvara Morate (25)

Nije po prvi puta da se španjolski golgeter dovodi u vezu povrataka u 'staru damu' čiji je dres nosio u razdoblju od 2014 - 2016., pa zatim na jednu sezonu završio u Real Madridu odakle je transferiran u Chelsea.

U premijerligašu se pod Antonijom Conteom nije naigrao, suradnja je bila jako loša, pa Morata pokušava pobjeći sa Stamford Bridgea iako ga ugovor uz Chelsea veže do ljeta 2022.

Ruku spasa ponudio mu je Juventus koji se i ranije spominjao kao mogući kupac, ali kako tvrde talijanski mediji sada je sve ušlo u ozbiljnije vode.

Navodno su pregovori već počeli, a talijanski prvak sprema se prvo dovesti Moratu na jednogodišnju posudbu i to zadovoljstvo platiti 15 milijuna eura da bi ga u slučaju da Španjolac zadovolji i otkupio za dodatnih 45 milijuna eura.

Španjolski napadač Alvaro Morata Izvor: Društvene mreže

Ovakav rasplet je sasvim realan, jer se već dugo piše da je na izlaznim vratima Juventusa Mario Mandžukić. Bespoštedni hrvatski ratnik oduševio je na Apeninskom polotoku, odrađuje treću od pet godina ugovora, ali...

  • +16
Mario Mandžukić - zvijezda Juventusa i hrvatske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Za Super Marija uvijek ima ponuda, među njima i onih nemoralnih, a Juventus je u znak zahvalnosti odlučio prepustiti Mandžukiću da sam odluči želi li ostati ili otići. Sve glasnije priče o potencijalnoj kupovini Morate možda su najbolji dokaz da hrvatski reprezentativac razmišlja da je vrijeme za rastanak i nove izazove.

Mandžukić je Juventusov borbeni stroj