SVI ČEKAJU S NESTRPLJENJEM

Bilo je i vrijeme da PSG to napravi; hoće li Neymar poslušati ovu jasnu naredbu iz kluba?

03.05.2018 u 20:09

Bionic
Reading

Neymar će oporavak od ozljede noge nastaviti u Parizu, barem su iz PSG-a tako izvijestili javnost, a sada ostaje da vidimo hoće li brazilska zvijezda poslušati svoje poslodavce te se vratiti iz Brazila

Brazilac je na početku sezone za 222 milijuna eura stigao iz Barcelone na Park prinčeva, odmah je oduševio golovima, ali i ljutio javnost svojim ponašanjem, da bi 25. veljače ove godine stradao na prvenstvenom dvoboju s Marseilleom.

Operacija metatarzalne kosti je bila neizbježna, a Neymar je rehabilitaciju krenuo obaviti u domovini, daleko od PSG-a. Nije se čak udostojio doći ni kada je njegov klub teoretski potvrdio naslov francuskog prvaka protiv Monaca, a on je za to vrijeme igrao poker u Sao Paolu.

Izgleda da je i ljudima u PSG-u prekipjelo pa su napokon svojem najplaćenijem nogometašu jasno poručili da se ovoga tjedna vrati u Pariz te u 'gradu svjetlosti' nastavi s rehabilitacijom.

'Ne znam točno da li će doći u petak ili subotu, ali znam da dolazi. Hoće li trenirati s nama? Zasad mislim da ne. Moramo vidjeti. Želimo da je ovdje. Prvo će vježbati individualno s fizioterapeutom. Ako će biti dobro krenut će sa zajedničkim treningom', izjavio je trener Unai Emery.

  • +2
Neymar Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

No vidjet ćemo što će napraviti Neymar. Ne bi bilo prvi puta da prkosi vodstvu i upravi PSG-a pa nikoga ne bi iznenadilo da se ne pojavi u Parizu u zadanom roku nego da svojevoljno produlji svoj boravak u domovini te sam odluči kada će se vratiti. Tada bi izazvao novi bijes u PSG-u, ali već je pokazao da ga to previše ne dira.

Inače, zdravstveno stanje Neymara zanima ne samo navijače PSG-a, nego i Brazilce koji strijepe može li njihov kapetan biti spreman za Svjetsko prvenstvo u Rusiji bez da odigra i jedan natjecateljski susret.

Autor: youtube