krivi odabir igrača?

Jeličić nije štedio Čačića: Neke stvari se kose s logikom

20.03.2017 u 21:56

Bionic
Reading

Bivši nogometaš, a sada stručni komentator na HTV-u Joško Jeličić ovog se puta osvrnuo na rad izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Ante Čačića

U HTV-ovoj emisiji 'Stadion', koja se bavi hrvatskim i europskim nogometom, prva je tema bila skorašnji nastup hrvatske nogometne reprezentacije u kvalifikacijama za SP protiv ukrajinske vrste.

A Joško Jeličić, koji o mnogim problemima u hrvatskom nogometu govori 'bez dlake na jeziku', osvrnuo se na problem s ozljedama koje ima hrvatska reprezentacija.

Podsjetimo, zbog ozljeda su otpali Ćorluka i Vrsaljko, a ni stanje Domagoja Vide nije - top. Dakle, Čačić bi mogao imati velikih problema u obrambenim redovima.

Jeličićevo je zapažanje da je izbornik Čačić napravio pogrešku pri odabiru igrača te smatra da je pozicije lijevog i desnog beka trebao drugačije osigurati.

Komentirao je i pretpozive koje su dobili Franko Andrijašević, Mario Pašalić i Marin Leovac.

'Nezgodno je ulaziti u domenu izbornika, svi imamo pravo na svoje mišljenje. Neke stvari u izboru se kose s logikom, ali kao što će Jedvaj zamijeniti Vrsaljka, tako na toj poziciji može uskočiti i Vida, ali ja osobno bih taj problem riješio uvrštenjem ove trojice s pretpozivima u momčad, posebno jer će protiv Estonije odmarati većinu standardnih igrača', rekao je Jeličić te obrazložio.

'Tako bi i ti momci osjetili atmosferu i bili dio toga. Za svakog igrača je san, čast i zadovoljstvo biti dio ove reprezentacije, osjetiti to jedno toplije, obiteljsko okruženje. Da je logike, ne bi došli u situaciju polemizirati oko ovoga.'